Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@11:50:21 GMT

سیاه‌بازی جدید مسیح علینژاد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۴۱۴۲۵

سیاه‌بازی جدید مسیح علینژاد

مهرداد کچویی عضو سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران در یادداشتی نوشت: در چند روز اخیر پای ثابت تمام شبکه های معاند به یک خبر معطوف شده است، ادعایی واهی که بیان می کند؛ چهار ایرانی قصد ربودن مسیح علی نژاد را داشته اند! فارغ از آنکه، این خبر از اساس فاقد اعتبار کافی است، با بررسی روحیات و گذشته این فرد، هر خواننده ای به سادگی متوجه پوچ بودن این ادعا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیح علی نژاد در سال 2019 در دادگاهی علیه جمهوری اسلامی ایران و برخی از مسئولان و نهادهای کشورمان طرح شکایت و هفت اتهام واهی را در شکایت خود درج می کند و از دادگاه میخواهد که علیه جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حکم غرامتی، به مبلغ 500 میلیون دلار برای او صادر کنند. البته او  غرامتی های دیگری نیز درخواست داده است!

مسیح علی نژاد از آنجایی که دیگر نه توسط کاربران شبکه اجتماعی در ایران مورد توجه قرار می گیرد و نه مقاماتی که در روزگار زمامداری ترامپ حامی او بودند، پس از شکست پروژه های اجتماعی اش نیاز دارد تا در دولت بایدن نیز خود را به سر زبان ها بیاندازد و نیازمند آن است تا برای افزایش و تثبیت مبالغ  غرامت های خود، دیده شود و خود را در صدر اخبار نگه دارد.

او در مصاحبه ای که روز چهارشنبه با شبکه ی سی بی اس آمریکا انجام داد، ادعا کرده که پلیس فدرال او را مطلع ساخته اند، فعالیت چهار ایرانی در جهت انجام توطئه ای برای ربودن او کشف و خنثی شده است و نام این چهار مرد ایرانی را درحالی بیان کرد که تمامی این افراد در هم اکنون در ایران به سر می برند! او بیان کرده است که اف بی آی از طریق رهگیری چندین ایمیل متوجه شده که یکی از این افراد، از یک کارآگاه خصوصی برای ضبط تصاویر او، درخواست استخدام فرستاده است.

همچنین این فرد از تهران، فاصله دریایی نیویورک (محل اقامت مسیح علی نژاد) تا کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) را جست و جو کرده است! فاصله ای که با هواپیما بیش از 5 ساعت زمان میبرد!

بنا بر اظهارات او، قرار بر این بوده تا او را از نیویورک توسط قایق های تندرو به کاراکاس منقل کنند و سپس به یک کشور ثالث یا ایران منتقل شود تا او را محاکمه کنند!

با فرض بر صحت این ادعا، بیان چند نکته ضروری است؛ اول آنکه قایق های تندرو ظرفیت سوختی محدودی دارند و بیشتر برای مسافت های کوتاه استفاده می شوند. دوما این ادعا خود بیانگر این است که نیروی دریایی ایالات متحده  آمریکا، که ارتش آمریکا به آن افتخار می کند در رهگیری اهداف، حتی در اطراف مرزهای خود، کارآمدی لازم را ندارند و یک قایق به راحتی و بدون مزاحمت می تواند از آبهای متعلق به این کشور فرار کند. سوم آنکه فاصله میان نیویورک تا کاراکاس با قایق، بیش از ده ها ساعت زمان خواهد برد که طی کردن این مسافت بدون سوخت گیری و همراه داشتن جیره ی غذایی مکفی امکان پذیر نمی باشد، حال آنکه این قایق ها برای فرار کردن نیاز دارند تا از حداکثر سرعت خود استفاده کنند! و اگر بنا بر ربودن این فرد باشد، عجیب نیست که نیروهای اطلاعاتی از افراد میان سالی استفاده می کنند که کاملا برای ایالات متحده شناخته شده می باشند (اشاره به چهار متهم ذکر شده) و کمترین پروتکل های امنیتی را رعایت نمی کنند و برای ارتباط میان خود از ایمیل هایی استفاده می کنند که سرور آنها در خاک آمریکا قرار دارد؟

مجهولات بسیار دیگری در این ادعا وجود دارد که در این یادداشت نمی گنجد و البته این اولین بار نیست که مسیح علی نژاد با مطرح کردن این چنین ماجراهایی که بیشتر در رفتار گردانندگان سایت های شرط بندی دیده می شود، خود را در مرکز توجهات قرار داده است تا بتواند در شبکه های اجتماعی توجه و فالور جمع کند، او پیش از این یک بار مدعی تعارض و یک بار تجاوز شده بود و حتی خبر خودکشی خود را نیز قبل تر منتشر کرده بود.

چنانچه گفته شد، این ادعا اساسا فاقد ارزش حقوقی است و به زودی فراموش خواهد شد ولیکن برای این فرد هم نان داشته است و هم آب! از یک سو مجددا نام او را به عنوان یک اپوزیسیون و فعال حقوق زنان در شبکه های خبری زیرنویس کرده اند و از سویی دیگر با این سیاه بازی جدید تلاش دارد تا در طرح شکایتش علیه کشور و مقامات جمهوری اسلامی ایران، ادله محکمه پسند تری داشته باشد تا چند صد میلیون دلار بیشتر، از اموال مصادره شده مردم ایران، راهزنی کند./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: مسیح علی نژاد مسیح علی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف سرنخ‌های جدیدی درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان

مشاهده نور ستاره‌های گریزان در اطراف برخی از نخستین اختروش‌ها، سرنخ‌های جدیدی را درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان در اختیار ستاره‌شناسان دانشگاه «ام‌آی‌تی» قرار داده است.

به گزارش ایسنا، ستاره‌شناسان دانشگاه «ام‌آی‌تی»(MIT) نور ستاره‌های گریزان را در اطراف برخی از نخستین اختروش‌های جهان مشاهده کرده‌اند. این سیگنال‌های دور که به دوران کودکی جهان بازمی‌گردند، سرنخ‌هایی را درباره چگونگی تکامل یافتن اولین سیاه‌چاله‌ها و کهکشان‌ها آشکار می‌کنند.

به نقل از ساینمگ، اختروش‌ها مراکز فروزان کهکشان‌های فعال به شمار می‌روند که در هسته خود میزبان یک سیاه‌چاله کلان‌جرم سیری‌ناپذیر هستند. بیشتر کهکشان‌ها میزبان یک سیاه‌چاله مرکزی هستند که ممکن است گهگاه از گازها و بقایای ستاره‌ای استفاده کنند و در حین چرخش مواد به سمت سیاه‌چاله، انفجار کوتاهی از نور را به شکل یک حلقه‌ درخشان به وجود بیاورند.

در مقابل، اختروش‌ها می‌توانند مقادیر بسیار زیادی از ماده را در بازه‌های زمانی بسیار طولانی‌تری مصرف کنند و یک حلقه‌ بسیار درخشان را به وجود بیاورند. در واقع، اختروش‌ها از درخشان‌ترین اجرام جهان هستند.

از آنجا که اختروش‌ها بسیار درخشان هستند، بیشتر از بقیه کهکشان محل سکونت خود می‌درخشند اما پژوهشگران ام‌آی‌تی برای اولین بار توانستند نور بسیار ضعیف‌تر ستاره‌ها را در کهکشان‌های میزبان سه اختروش باستانی مشاهده کنند.

پژوهشگران براساس این نور ستاره‌ای گریزان، جرم هر کهکشان میزبان را در مقایسه با جرم سیاه‌چاله مرکزی آن تخمین زدند. آنها دریافتند که برای این اختروش‌ها، سیاه‌چاله‌های مرکزی نسبت به کهکشان‌های میزبان، در مقایسه با همتایان جدید خود بسیار پرجرم‌تر هستند.

این پژوهش ممکن است نشان دهد که اولین سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم به رغم داشتن زمان نسبتا کوتاهی برای رشد یافتن در کیهان، چگونه بسیار پرجرم شدند.

«مینگهائو یوئه»(Minghao Yue) پژوهشگر «موسسه کاولی»(Kavli Institute) در دانشگاه ام‌آی‌تی گفت: پس از به وجود آمدن جهان، سیاه‌چاله‌های کوچکی وجود داشتند که مواد کیهانی را مصرف کردند و در مدت زمان بسیار کوتاهی توانستند رشد کنند. یکی از پرسش‌های بزرگ این است که بفهمیم چگونه سیاه‌چاله‌ها می‌توانند تا این اندازه بزرگ شوند و با این سرعت رشد کنند.

«آنا کریستینا ایلرز»(Anna-Christina Eilers) استادیار فیزیک دانشگاه ام‌آی‌تی گفت: این سیاه‌چاله‌ها میلیاردها برابر بزرگ‌تر از خورشید هستند. نتایج ما حاکی از آن است که در اوایل جهان، سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم ممکن است پیش از کهکشان‌های میزبان جرم خود را به دست آورده باشند.

ایلرز توضیح داد: به نظر می‌رسد سیاه‌چاله‌های جهان اولیه سریع‌تر از کهکشان‌های میزبان خود رشد کرده‌اند. این شواهد آزمایشی نشان می‌دهند که شاید سیاه‌چاله اولیه در آن زمان بزرگ‌تر بوده باشد.

یوئه گفت: احتمالا مکانیسمی باعث شده است که یک سیاه‌چاله زودتر از کهکشان میزبان در آن میلیارد سال اول جرم خود را به دست آورده باشد. این اولین مدرکی است که در رابطه با این موضوع می‌بینیم.

این پژوهش در «Astrophysical Journal» به چاپ رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صالحی‌امیری‌ها چگونه جامعه را وارد سیاه چاله می‌کنند؟
  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • طرز تهیه دمی گوجه به سبک ترکیه‌ای (فیلم)
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • کشف سرنخ‌های جدیدی درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان
  • لحظه وحشتناک حمله افعی سیاه به جوان جیرفتی (فیلم)
  • ادعای اوکراین: توطئه ترور زلنسکی توسط عوامل روسیه خنثی شد
  • روایت اوکراین از خنثی‌سازی طرح روسیه برای ترور «زلنسکی»
  • گل‌گهر فقط با این بازیکن کلین‌شیت می‌کند